Pers en beeldbank

Alle SNURK-beelden, oude en nieuwste, vind je in onze beeldbank. Klik hieronder:

 

 

 

-    P   E   R   S   B   E   R   I   C   H   T  -

  

Februari 2019, AMSTERDAM - Nieuwe zomercollectie Horizontal Wear van SNURK

We vonden dat de stoffige pyjama dringend toe was aan een update naar de (levens)stijl van de moderne mens. Het resultaat: een mix tussen pyjama, jogging- en huispak.
Super comfortabel en flexibel draagbaar! De eigenzinnige fotoprints in SNURK-stijl maken de look helemaal af. Niets doen heeft er nog nooit zo goed uitgezien.

Voor de spring/summer 2019 collectie heeft SNURK weer een hele hoop prints. Voor het hele gezin, want SNURK Horizontal Wear is verkrijgbaar van baby maatje 56 tot XXL voor volwassenen.
Nieuw in deze collectie is een zomerse playsuit voor dames en kids. Alle prints zijn weer verkrijgbaar in alle stijlen en maten.

Alle SNURK-producten worden mens- en planeet vriendelijk geproduceerd in Portugal. SNURK Horizontal Wear is gemaakt van biologisch katoen, GOTS-gecertificeerd.
De 'Global Organic Textile Standard' is s'werelds toonaangevende textiel verwerkingsnorm voor organische vezels. Met SNURK ben je zeker van een kwalitatief, duurzaam en eerlijk product wat met liefde voor je ontworpen en vervaardigd is. Alle SNURK-prints zijn homemade door onze Nederlandse ontwerpers. Zij bedenken alle ontwerpen zelf en knippen, plakken en verzamelen alle onderdelen bij elkaar om dit te kunnen fotograferen.
Dit resulteert in de unieke, karakteristieke SNURK fotoprints.
Voor de spring/summer 2019 collectie hebben de ontwerpers van SNURK zich niet laten beperken tot een thema.

Zo is er de print Blackberries met bramen op een romig witte achtergrond...

...maar ook de opvallende botsauto's op Bumper Cars......en de print Rollerskates met rolschaatsen. Voor het ultieme zomergevoel is er Coconuts, met een frisse print van kokosnoten en palmbladeren.Een opvallende print is deze met gebakken eieren, Eggs in Space.Voor de dierenvrienden zijn er de schattige schaapjes op Little Lambs.Of kies voor de funky Wooden Cubes....... of de pen tekening Zzz...En ten slotte, zijn de SNURK dekbedovertrek prints Pelican en Paper Zoo nu ook verkrijgbaar als Horizontal Wear.Over SNURK

SNURK For Horizontal Living, maakt sinds 2007 van slapen en bankhangen graag een feestje. Met beddengoed en loungekleding (Horizontal Wear) voor het hele gezin. De bijzondere fotoprints, waar het internationaal groeiende label om bekend staat, zijn stuk voor stuk 'homemade'. Van het bedenken van het idee, tot het maken van de print (bijvoorbeeld: bloemen breien), tot het fotograferen ervan en het drukken in Portugal, een klein, hecht team van SNURKERS doet het allemaal zelf. SNURK werkt met kwalitatieve katoen (o.a. GOTS bio-katoen, Oeko-Tex gecertificeerd) en de collecties worden zo mens en planeet vriendelijk mogelijk geproduceerd in Portugal. 

Nooit meer SNURK-nieuws missen? Volg ons op FacebookTwitter en Instagram en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Benieuwd naar meer informatie over de huidige SNURK-collectie? Blader door onze catalogus:     

 

Als eerste op de hoogte van onze nieuwe collectie, sale, limited editions en kortingsacties

Je inschrijven voor de SNURK nieuwsbrief is de moeite waard.