Tijd voor Horizontal Wear

Bij SNURK maken we van slapen en bankhangen graag een feestje. En sinds kort hebben we ook kleding aan ons assortiment toegevoegd: Horizontal Wear©. Dat zijn extreem comfortabele outfits met SNURK fotoprint die je dag en/of nacht kunt dragen.

We vonden dat de stoffige pyjama dringend toe was aan een update naar de (levens)stijl van de moderne mens. Het resultaat: een mix tussen pyjama, jogging- en huispak. Super comfortabel en flexibel draagbaar, je Lazy Sunday heeft er nog nooit zo goed uitgezien. 

Horizontal Wear is er voor het hele gezin. Bovendien zijn alle stukken los verkrijgbaar, want we geloven in vrijheid, blijheid. Alles wordt gemaakt in Portugal van de zachtste biologische stretchkatoen (GOTS gecertificeerd) en digitaal geprint voor fotorealistische details. We hebben met veel aandacht gewerkt aan deze 'pyjama 2.0' en hopen dat je hem straks met net zoveel tegenzin uittrekt als wij. 

Onze ambitieuze plannen werden opgemerkt door Amsterdam Fashion Week, die ons uitnodigden om de eerste collectie te lanceren op hun catwalk.
Wat een spektakel was het! Hieronder zie je enkele beelden van de show front- en backstage. Fotografie: Team Peter Stigter en Anke Leunissen.

 

banner_image
 
 
banner_image
 
 
banner_image
 
 
 
banner_image
 
banner_image
 
 
banner_image
 
 
banner_image

 

 

Als eerste op de hoogte van onze nieuwe collectie, sale, limited editions en kortingsacties

Je inschrijven voor de SNURK nieuwsbrief is de moeite waard.