Klantenservice & Retouren

We doen echt ons best om elke SNURK-klant blij te maken. Met kwalitatieve producten en goede service. Natuurlijk gaat er ook nog weleens iets mis of zijn er dingen die beter kunnen. Mochten we dat zelf niet in de gaten hebben, laat het ons dan weten via shop@snurk.nl.

Levertijd
Indien de door jou gekozen producten op voorraad zijn (herkenbaar aan het groene vinkje  achter de maataanduiding in de webshop) heb je binnen 1-2 werkdagen je bestelling binnen. Vaak zelfs eerder al. Heb je een product besteld waar het gele vinkje  achter staat, dan is de levertijd 2 weken. Het betekent dat voorraad van dit product tijdelijk op is, maar een nieuwe al besteld en onderweg is vanuit de fabriek in Portugal. Heb je meerdere producten besteld en zit op 1 of meer van die producten een langere levertijd? Dan wachten we met verzenden tot je hele bestelling compleet is. 

Retouren
Wil je iets terugsturen? Dat kan binnen Nederland gratis en tot 28 dagen na ontvangst van je aankoop*. Je vult het retourformulier in en stuurt het item in oorspronkelijke staat terug (ongewassen!). Items kunnen alleen geretourneerd worden om geld terug te krijgen. Wil je graag een vervangende maat, kleur of print, dan plaats je opnieuw een bestelling in onze webwinkel. 


Geen retourformulier gevonden bij je zending? Download en print hem hier.
 
Geen retoursticker gevonden bij je zending? Mail met shop@snurk.nl.

Stappenplan retourzending:
1. Vul het retourformulier in.
2. Verpak de retour items stevig en voeg het retourformulier toe. Plak de bijgeleverde retoursticker zichtbaar op de buitenkant van je pakket.
3. Geef je pakket gratis af bij een GLS-pakketshop. Er zijn meer dan 620 GLS-pakketshops in Nederland en deze zijn hier te vinden. 

*Let op: retourzendingen uit de sale zijn niet gratis, maar voor eigen rekening.
Retourzendingen op eigen kosten mogen worden gedaan met een pakketdienst naar keuze.
Kijk voor actuele tarieven op de websites van bijvoorbeeld PostNL, DHL Parcel of GLS.  

 

We zullen na ontvangst van je pakket binnen enkele werkdagen het geld terugstorten op je rekening. Heb je nog vragen? Mail of bel met SNURK: shop@snurk.nl  Tel: 020-7510954

Verzendkosten
Voor Nederland en België zijn de verzendkosten vanaf € 25,- gratis. Daaronder betaal je €4,95 binnen Nederland en voor België €6,95. Terugsturen binnen Nederland is altijd gratis (met uitzondering van sale-items). 

Gratis SNURK-stofsamples
Online shoppen is een uitkomst voor de hardwerkende, drukke mens. Het is alleen jammer dat je niet even 'live' de stof kan zien of voelen. Misschien heb je nog twijfels over de kleur of vraag je je af hoe dat flanel aanvoelt (echt superzacht trouwens). Daarom sturen we je met alle liefde een gratis stofsample toe. Je kunt zelfs vragen naar een sample van een specifieke print. Vraag hier een gratis stofsample aan.

Gratis SNURK customize service
SNURK Amsterdam heeft een eigen coupeur in dienst. Op verzoek naait hij speciale maten of afwerkingen beddengoed. Inderdaad, onze eigen speciale matennaaier ;-D Hij kan bijvoorbeeld een ritssluiting onderin het overtrek zetten, omdat je niet van een lange, open instopstrook houdt, of je wilt graag een kussensloop laten versmallen. Of misschien gaat je beste vriendin trouwen en wil je haar & partner verrassen met een samengesteld Astronaut & Mermaid dekbed. Als je vraag binnen de mogelijkheden valt, doen we het graag voor je en zonder extra kosten. Mail met shop@snurk.nl.

 

 

Als eerste op de hoogte van onze nieuwe collectie, sale, limited editions en kortingsacties

Je inschrijven voor de SNURK nieuwsbrief is de moeite waard.