Vind je dekbedovertrek maat

We helpen je graag bij het vinden van je SNURK-dekbedovertrek maat. Daarbij is het kiezen van de juiste breedte het meest belangrijk, de lengte past altijd. 
Dekbed maten worden zo weergegeven: breedte x lengte in cm.

Een SNURK op maat.
Staat jouw maat er niet bij? Geen zorgen, onze coupeur Claydrick kan (bijna) elk design voor jou op maat maken. Stel dat je geen liefhebber bent van een lange instopstrook en liever een rits onderin wilt. Of je wilt een Knight overtrek en een Princess overtrek samen laten voegen voor de sprookjes huwelijksnacht van je beste vriendin. We helpen je graag en in de meeste gevallen gratis, een stukje service van onze kant. Stuur een mail met je verzoek naar shop@snurk.nl.

 

  

 

Maar lees eerst nog even dit...

De maat 260 x 220 cm komt minder vaak voor. SNURK heeft echter ook veel van haar designs in deze grote maat.

“Mijn dekbed is 220 cm breed!?”
Nou nee, waarschijnlijk heb je je dekbed vulling gewoon in de verkeerde richting op je bed liggen. Want 220 cm is de lengtemaat van je dekbed. Draai ‘m een kwartslag en meet dan nog eens de breedte.

 “Ik heb de verkeerde maat besteld. Wat nu?”
Dat kan gebeuren. Mits je het overtrek nog niet gewassen hebt, kun je het kosteloos ruilen binnen 30 dagen na aankoop. Mail met shop@snurk.nl en stuur het naar ons op. Zorg dat je naam, adres, ordernummer en reden van retourneren/vraag om de juiste maat vermeld zijn!

 “De lengte vermeld op de verpakking wijkt af van de lengte van het overtrek. Hoe zit dat?”
De meeste Nederlanders stoppen hun dekbedovertrek graag in aan de onderkant. Daarom lopen de meeste NL overtrekken aan de onderkant een stuk door; de zogeheten instopstrook. Het dekbedovertrek is dus langer dan het dekbed (de vulling). Op verpakkingen communiceert men echter de lengte van het dekbed (standaard 200 of 220 cm lang). Omdat de lengte van een instopstrook nog weleens varieert per beddengoed merk. Een beetje verwarrend is dat wel. Maar waar het om draait is dat een SNURK-dekbedovertrek altijd past in de lengte. Want de totale lengte van een SNURK incl. XL-instopstrook is maar liefst 260 cm (en 240 cm bij de kinderovertrekken).

Ook verkrijgbaar in internationale maten.
SNURK heeft veel internationale beddengoed maten op voorraad. Engelse, Franse, Amerikaanse, Duitse, Deense afmetingen, enz. Klik op de maattabel in de shopping pages, dan zie je een overzicht. Voor meer informatie, stuur een e-mail naar shop@snurk.nl.

Als eerste op de hoogte van onze nieuwe collectie, sale, limited editions en kortingsacties

Je inschrijven voor de SNURK nieuwsbrief is de moeite waard.