Kies de juiste maat dekbedovertrek

We helpen je graag bij het vinden van je SNURK dekbedovertrek maat. Daarbij is het kiezen van de juiste breedte het meest belangrijk, de lengte past altijd. 
Dekbedmaten worden zo weergegeven: breedte x lengte in cm.

De maat 260 x 220 cm komt minder vaak voor. SNURK heeft echter ook veel van haar designs in deze grote maat.

In België is de maat van het junior bed 100 x 140 cm. Ook in deze maat leveren wij veel van onze designs.

Staat jouw maat er niet bij? Geen zorgen, onze indoor tailor Claydrick kan elk design voor jou op maat maken. Stuur een mailtje naar orders@snurk.nl.

“Mijn dekbed is 220 cm breed!?”

Nee hoor, je hebt je dekbed gewoon in de verkeerde richting op je bed liggen. 220 cm is de lengtemaat van je dekbed. Draai ‘m een kwartslag en meet dan nog eens de breedte.

 “Ik heb de verkeerde maat besteld. Wat nu?”
Dat kan gebeuren. Mits je het overtrek nog niet gewassen hebt, mag je het kosteloos ruilen binnen 30 dagen na aankoop. Mail even met orders@snurk.nl en stuur het naar ons op. Zorg dat je naam, adres, ordernummer en reden van retourneren/vraag om de juiste maat vermeld zijn.

 “De lengte vermeld op de verpakking wijkt af van de lengte van het overtrek. Hoe zit dat?”
De meeste Nederlanders stoppen hun dekbedovertrek graag in aan de onderkant. Daarom lopen de meeste NL overtrekken aan de onderkant een stuk door; de zogeheten instopstrook. Het dekbedovertrek is dus langer dan het dekbed (de vulling). Op verpakkingen communiceert men echter de lengte van het dekbed (standaard 200 of 220 cm lang). Omdat de lengte van een instopstrook nog wel eens varieert per beddengoedmerk. Een beetje verwarrend is dat wel. Maar waar het om draait is dat een SNURK dekbedovertrek altijd past in de lengte. Want de totale lengte van een SNURK incl. XL instopstrook is maar liefst 260 cm (en 240 cm bij de kinderovertrekken).

SNURK heeft veel internationale maten op voorraad. Voor meer informatie, stuur een e-mail naar orders@snurk.nl